• On 22.03.
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα Κατηγορία: ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩ, THE DRUNK NIGHTS, ΖΩΝΤΑΝΟΙ...ΜΟΥΣΙΚΟΙ...
  Live κάθε Πέμπτη βράδυ στον Καλλιμάνη με τους Πάνος Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Καλαμπαλίκης στις 10!! τηλεφωνο κρατήσεων: 2641 023810
 • On 23.03.
  Στην περιοχή Kalavrita 250 01, Greece
  Τρεις μέρες. Τρεις δάσκαλοι. Τρεις Τέχνες. Συνδιάζοντας την ενέργεια, τη γνώση και την εμπειρία τριών δασκάλων - φίλων, με μια απόδραση στα γραφικά Καλάβρυτα, αποχαιρετάμε το χειμώνα με το καλύτερο χαμόγελό μας! Σας περιμένουμε να απολαύσουμε τη μαγεία της Yoga, της AcroYoga και του Thai Yoga Massage, αλλά και τα χιονισμένα τοπία στο βουνό του Χιονοδρομικού κέντρου!
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece
  Ιστορικά και σύγχρονα κείμενα, ένας ιερός χώρος, μια εκδήλωση μαζικής συμμετοχής. Στον 1ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τις πολιορκίες και την Έξοδο, που διοργάνωσαν πέρυσι στον Κήπο των Ηρώων οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης, θυμηθήκαμε από κοινού τις συνθήκες που οδήγησαν στην καθοριστική για την πόλη Έξοδο. Εφέτος οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης συμμετέχουν στις Εορτές Εξόδου 2018 του Δήμου της Ι. Π. Μεσολογγίου με τον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης. Ο 2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης θα διεξαχθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 8.30 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ. της επομένης.
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece
  Οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης συμμετέχουν στις Εορτές Εξόδου 2018 του Δήμου της Ι. Π. Μεσολογγίου με τον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης. Ο 2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης θα διεξαχθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 8.30 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ. της επομένης.
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Κέρκυρα, Ελλάδα
  Τo Σάββατο 24 Μαρτίου, το DiΖi bar διοργανώνει ένα ακόμα παλαβό live παρέα με τους εκπληκτικούς REBELLIONS οπού θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο φιλόξενο χώρο του DiZi στους Έρμονες και θα παρουσιάσουν το πολύωρο, διασκεδαστικό τους πρόγραμμα, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Πάτρα, Ελλάδα
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece Κατηγορία: ART & SOUL, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΧΟΡΟΣ
  ... Και κάπως έτσι, ανοίγει ένας κύκλος χορευτικών σεμιναρίων! Με σεβασμό και αγάπη στο χορό και τον κόσμο του, οι Χρήστος και Κωνσταντίνα φροντίζουν με σοβαρότητα και ηθική να φέρουν στην πόλη του Μεσολογγίου τους καλύτερους καλλιτέχνες του χώρου. Μοναδικός στόχος η διευκόλυνση όλων των μαθητών - χορευτών να έρθουν σε επαφή με τις γνώσεις ανθρώπων απο τους οποίους δύσκολα θα μπορούσαν να διδαχθούν, και αυτό λόγω της απόστασης, των οικονομικών συνθηκών της εποχής μας, αλλά και του περιορισμένου χρόνου διδασκαλίας των εν λόγω δασκάλων.
 • Ημερομηνία 24.03.
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα
  Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας”, με την οποία γνωστοποιεί ότι για πρώτη φορά σε Θέρμο, Ανάληψη και Κατούνα θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες η ταινία “Έξοδος 1826”. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Οι πρωτοβουλίες Πολιτιστικών Συλλόγων συνεχίζονται αφού για πρώτη φορά σε Θέρμο, Ανάληψη και Κατούνα θα έχουμε την προβολή της παγκοσμίως αναγνωρισμένης ταινίας “ΕΞΟΔΟΣ 1826”. Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία 120 αντρών από την Σαμαρίνα Γρεβενών και τα γύρω χωριά που ξεκίνησαν για την Έξοδο του Μεσολογγίου. Η ταινία είναι βασισμένη στο δημοτικό μας τραγούδι ΄΄ Παιδιά της Σαμαρίνας ΄΄ , στα διασωθέντα ιστορικά στοιχεία και την μυθοπλασία. Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΄΄ θα προβάλλει την ταινία στο Θέρμο την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 με την πρωινή προβολή να είναι αφιερωμένη στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου και η απογευματινή για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και στην Ανάληψη την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, το όμορφο χωριό της Ορεινής Τριχωνίδας όπου υπάρχουν και τα ερείπια από το Στρατόπεδο του Γ. Καραϊσκάκη πριν ξεκινήσει για την Έξοδο του Μεσολογγίου. Ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας θα προβάλλει την ταινία το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018″. exodos-1826 (2)
 • On 28.03.
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα Κατηγορία: ART & SOUL, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
  O Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει σε συνεργασία με το vivlio-life το νέο του άλμπουμ στο Αγρίνιο Η αρετή είναι μια μεγάλη αλήθεια που λίγοι αντέχουν να στηρίξουν ως την άκρη. Την συνεχίζουν οι τρελοί και οι γραφικοί μέσα από μια σύντομη ζωή και μιαν απόπειρα τέχνης. Μουγκά στην ψυχή σου εντός γίνεται η επανάσταση. Αλλάζεις το μέσα σου σύμπαν και ο γαλαξίας των άλλων ταράζεται".
 • Ημερομηνία 31.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece
  Γίνεται γνωστό πως όσοι συμπολίτες και συμπολίτισσές μας επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους κατά την Πομπή των Εορτών Εξόδου 2018 (Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου), παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στον Τελετάρχη κ. Ασημάκη Γιώτη έως 9 Μαρτίου 2018. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-077574.
 • On 05.04.
  Στην περιοχή Κέρκυρα, Ελλάδα
  The Queen returns in Corfu for her first appearance of 2018 in Greece!!!! More info soon!!
 • On 06.05.
  Στην περιοχή Κέρκυρα, Ελλάδα
  Ο αγώνας ακολουθεί μια απαιτητική διαδρομή 1150μ. περίπου, θετικής υψομετρικής διαφοράς που απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς και διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, παλιούς δασικού δρόμους και ελάχιστη άσφαλτο.
 • On 16.06.
  Στην περιοχή Πάτρα, Ελλάδα
  Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται, για να κάνουν το μέλλον μια μεγάλη γιορτή! Oι ΠΥΞ ΛΑΞ θα εμφανιστούν στην Πάτρα 16 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
17 163 eventsf0414b5149d0ce48ef0b6a14610c50bf
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@antinekra.gr
This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!

Με μια ματιά!

­

Πολιτισμός

 
Read more
­

Έξοδος

 
Read more
­

Για παιδιά

 
Read more

Επι χάρτου...

­

Ανεβαστε το event σας

Στείλτε μας το event σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε δωρεάν μέσα στις επόμενες 48 ώρες
­