2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης

On 24.03.
Στην περιοχή ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Δημοσιεύθηκε από Αλεξάνδρα

Οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης συμμετέχουν στις Εορτές Εξόδου 2018 του Δήμου της Ι. Π. Μεσολογγίου με τον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης.

Ο 2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης θα διεξαχθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 8.30 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ. της επομένης.

Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι από 12 ετών και άνω, διαβάζοντας κείμενα της επιλογής τους, οποιασδήποτε κατηγορίας: λογοτεχνικά (ποιήματα, διηγήματα, αποσπάσματα από μυθιστορήματα, θεατρικά κείμενα), βιογραφίες, αλληλογραφία Αγωνιστών, αρχειακό υλικό, ιστορικά κείμενα, περιγραφές μαχών, προσωπικές ιστορίες, κείμενα ξένων συγγραφέων για το Μεσολόγγι και την Έξοδο, δημοσιεύματα από εφημερίδες της εποχής αλλά και σύγχρονα κείμενα που αναφέρονται στην Έξοδο.

Οι συμμετέχοντες μπορούν, αν θέλουν, να συμβουλευτούν τη συλλογή βιβλίων τοπικής ιστορίας στη Βάλβειο Βιβλιοθήκη.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, κατόπιν προεγγραφής, για την καλύτερη οργάνωση του Μαραθωνίου Ανάγνωσης. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο και το email σας καθώς και τον συγγραφέα και τον τίτλο του βιβλίου από το οποίο θα διαβάσετε απόσπασμα. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι, η διάρκεια κάθε ανάγνωσης προτείνεται να μην υπερβαίνει τα 6 λεπτά (έως 1,5 σελίδα για ποιητικό κείμενο ή έως 2 σελίδες για πεζό κείμενο).

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή:
Με αποστολή email με τα παραπάνω στοιχεία στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα «Μαραθώνιος Ανάγνωσης»
ή
Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας σε ειδικές φόρμες που θα βρίσκονται στα εξής σημεία:

Βάλβειος Βιβλιοθήκη (Βυρώνειο κτίριο)

Βιβλιοπωλείο Πολύπλευρο (Πλατεία Μπότσαρη)

Καφενείο Μαλαβέτα (Λόρδου Βύρωνα 35)

Τεχνοχώρος Κοχλίας (Λόρδου Βύρωνα 27)

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Πνευματικού Κοινωνικού Αθλητικού Κέντρου του δήμου.

Φωτογραφία του χρήστη Κοχλίας coffee gallery.

Επικοινωνήστε μαζί μας: info@antinekra.gr
This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!

Με μια ματιά!

­

Πολιτισμός

 
Read more
­

Έξοδος

 
Read more
­

Για παιδιά

 
Read more

Επι χάρτου...

­

Ανεβαστε το event σας

Στείλτε μας το event σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε δωρεάν μέσα στις επόμενες 48 ώρες
­