24.03.2018

 • Ημερομηνία 03.03.
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα
  Το πρόγραμμα του Παναιτωλικού ως το φινάλε : -ΑΠΟΛΛΩΝ, ΞΑΝΘΗ, ΑΕΛ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΛΑΜΙΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
 • Ημερομηνία 03.03.
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα
  Ξεκινά τo Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ θεάτρου Ν.Αιτ/νίας που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Αιτωλ/νίας. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 3 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου 2018 και θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης στις 22 Απριλίου όπου θα απονεμηθούν τα αναμνηστικά διπλώματα Φέτος θα συμμετάσχουν συνολικά 28 σχολεία
 • Ημερομηνία 05.03.
  Στην περιοχή Πάτρα, Ελλάδα
  Περιοδική Έκθεση «Ενέργεια(ες)» *Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών *Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας διοργανώνουν στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, 20 Φεβρουαρίου -30 Απριλίου 2018.
 • From 11.03. 21:58 Έως 13.04. 23:58
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ, ΕΥ ΖΗΝ
  Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Αγρινίου κλείνει φέτος τα 37 χρόνια παρουσίας στην πόλη. Mέσω του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ¨Δικτυακές Πόλεις και Αναπαραστάσεις" του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα. Σκοπός του παρόντος ερωτηματολογίου είναι η συγκέντρωση στοιχείων και η αξιολόγηση της ηλεκτρονικής ενημέρωσης των θεατών για τα δρώμενα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Για το σκοπό αυτό σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για την συμπλήρωσή του. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeavNDQXNwWr8MTOu7aDJbtWafMuEdY0bxduWcoJHIkYTUN1g/viewform
 • Ημερομηνία 12.03.
  Στην περιοχή Αγρίνιο, Ελλάδα
  Μετά την πρωτοφανή επισκεψιμότητα του Α’ κύκλου της έκθεσης «Τρεις γενιές Ελληνικής Ζωγραφικής – Χαρακτικής», που παρουσιάστηκε στις Δημοτικές Πινακοθήκες Αθήνας, Ιωαννίνων, Αγρινίου, Πάτρας, Καρδίτσας, Λάρισας και Κέρκυρας, η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ. & Σ. Μοσχανδρέου Ι.Π. Μεσολογγίου, ξεκινά την παρουσίαση της συλλογής της «Τρεις γενιές Ελληνικής Ζωγραφικής – Χαρακτικής – Γλυπτικής» Β’ κύκλος, από το Αγρίνιο, την «καρδιά» της Αιτωλοακαρνανίας.
 • Ημερομηνία 15.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece
  Την αφίσα και το πρόγραμμα των Εορτών Εξόδου 2018 παρουσίασαν χθες από το χώρο της Πινακοθήκης, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπουσμπουρέλης και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά. Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πνευματικού Κέντρου Σπυρίδων Χολέβας, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, όπου ως αφίσα των Εορτών Εξόδου 2018 είναι η δημιουργία του κ. Κωνσταντίνου Αβασκαντήρα και της κυρίας Άννας Μανθάτη, οι οποίοι ακολούθως έκαναν την θεματική παρουσίαση.
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece
  Ιστορικά και σύγχρονα κείμενα, ένας ιερός χώρος, μια εκδήλωση μαζικής συμμετοχής. Στον 1ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τις πολιορκίες και την Έξοδο, που διοργάνωσαν πέρυσι στον Κήπο των Ηρώων οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης, θυμηθήκαμε από κοινού τις συνθήκες που οδήγησαν στην καθοριστική για την πόλη Έξοδο. Εφέτος οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης συμμετέχουν στις Εορτές Εξόδου 2018 του Δήμου της Ι. Π. Μεσολογγίου με τον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης. Ο 2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης θα διεξαχθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 8.30 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ. της επομένης.
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece
  Οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης συμμετέχουν στις Εορτές Εξόδου 2018 του Δήμου της Ι. Π. Μεσολογγίου με τον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης. Ο 2ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης θα διεξαχθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 8.30 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ. της επομένης.
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Κέρκυρα, Ελλάδα
  Τo Σάββατο 24 Μαρτίου, το DiΖi bar διοργανώνει ένα ακόμα παλαβό live παρέα με τους εκπληκτικούς REBELLIONS οπού θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο φιλόξενο χώρο του DiZi στους Έρμονες και θα παρουσιάσουν το πολύωρο, διασκεδαστικό τους πρόγραμμα, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Πάτρα, Ελλάδα
 • On 24.03.
  Στην περιοχή Missolonghi 302 00, Greece Κατηγορία: ART & SOUL, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΧΟΡΟΣ
  ... Και κάπως έτσι, ανοίγει ένας κύκλος χορευτικών σεμιναρίων! Με σεβασμό και αγάπη στο χορό και τον κόσμο του, οι Χρήστος και Κωνσταντίνα φροντίζουν με σοβαρότητα και ηθική να φέρουν στην πόλη του Μεσολογγίου τους καλύτερους καλλιτέχνες του χώρου. Μοναδικός στόχος η διευκόλυνση όλων των μαθητών - χορευτών να έρθουν σε επαφή με τις γνώσεις ανθρώπων απο τους οποίους δύσκολα θα μπορούσαν να διδαχθούν, και αυτό λόγω της απόστασης, των οικονομικών συνθηκών της εποχής μας, αλλά και του περιορισμένου χρόνου διδασκαλίας των εν λόγω δασκάλων.
13 163 03-24-2018
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@antinekra.gr
This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!

Με μια ματιά!

­

Πολιτισμός

 
Read more
­

Έξοδος

 
Read more
­

Για παιδιά

 
Read more

Επι χάρτου...

­

Ανεβαστε το event σας

Στείλτε μας το event σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε δωρεάν μέσα στις επόμενες 48 ώρες
­